Dues notícies breus

  • Conferència a l’Acadèmia          

El dimecres 29 d’abril a les 6 de la tarda, a l’Acadèmia (Can Caralleu), la Mònica Sabaté i la Luisa Ibáñez, del nostre Servei, presenten una ponència sobre el projecte IMI-PROTECT en què han estat participant. Per a més detalls consulteu aquí.

PROTET

 

 

  • Plataforma d’ofertes de formació en farmacovigilància i farmacoepidemiologia

Hi ha ofertes interessants de formació i actualització en farmacovigilància i farmacoepidemiologia. A Europa, una de les més sòlides és l’European Programme in Pharmacovigilance and Pharmacoepidemiology (Eu2P), amb la participació de sis universitats, entre altres la UAB, amb professors vinculats al Servei de Farmacologia clínica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Les diferents iniciatives disponibles es poden consultar a la plataforma Education and Training in the Medical, Biomedical and Pharmaceutical Sciences (IMI-TRAIN). La plataforma conjunta permet estar al dia de l’oferta de programes de doctorat i màster, així com la convocatòria de nous cursos.

IMI Train

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Farmacovigilància, Formació, Investigació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s