Presentació de la tesi: un pas molt important

Des de l’octubre passat, s’han defensat nou tesis doctorals dirigides al servei de farmacologia clínica, del Departament de Farmacologia, de Terapèutica i de Toxicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. La majoria dels doctorands havien estat residents de farmacologia clínica del nostre servei i molts continuen vinculats aquí laboralment.

Tesis1

Ha estat un plaer veure que, després d’un temps d’esforços i algunes dificultats, els projectes tiren endavant i aporten nous coneixements, reflexions i idees. Tot això ha quedat ben reflectit en la defensa d’aquestes tesis doctorals, on cadascú ha pogut demostrar la seva expertesa i plantejar possibles línies de treball en un futur. També hem gaudit amb la presència i les intervencions dels membres dels tribunals.

Felicitats als nous Doctors!

Aquestes són les tesis que s’han presentat darrerament. La previsió és seguir i que es presentin aviat les que s’estan dirigint actualment.

  • Risc d’hepatotoxicitat aguda greu associada a l’ús de medicaments. Mònica Sabaté.
  • Anàlisi de la utilització de medicaments en població pediàtrica i adulta. Utilització de medicaments en condicions no aprovades. Immaculada Danés.
  • Insuficiencia renal aguda relacionada con fármacos en pacientes hospitalizados. María Luján Iavecchia.
  • Análisis de la investigación independiente en ensayos clínicos con medicamentos en el Hospital Universitari Vall d’Hebron. Inmaculada Fuentes.
  • Notificación espontánea de reacciones adversas a medicamentos en el hospital: identificación de obstáculos y análisis de una intervención de mejora. Gloria Cereza.
  • Monitoring and analysis of adverse reactions associated with medicines recently approved for treatment of cardiovascular disease collected through the spontaneous reporting system. Mónica Tarapués.
  • Evolución del consumo de macrólidos y amoxicilina/clavulánico en varios países europeos 2007-2010. Evaluación de algunos factores relacionados con las diferencias en su uso. Adriana M. Mantilla.
  • Identificació de reaccions adverses greus a nous medicaments. Montserrat Bosch.
  • Impacto de una intervención múltiple sobre la calidad y el gasto de la prescripción de medicamentos en atención primaria y sobre el uso de fármacos para la osteoporosis en mujeres postmenopáusicas. Dolores Rodríguez.

 

UAB

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Docència, Investigació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s