ESTADES AL SERVEI DE FARMACOLOGIA

El servei de Farmacologia Clínica, conjuntament amb la Fundació Institut Català de Farmacologia, accepta l’estada de professionals externs al servei durant una temporada variable, formant part de les activitats que es duen a terme. Aquestes estades formatives han estat possibles en el context de programes de màster o formació mèdica especialitzada.

En els últims tres anys hem pogut conèixer i compartir estones amb companys i companyes de diferents parts d’Espanya, així com d’arreu d’Europa i Amèrica. Ens hem enriquit amb les experiències, la cultura i la diferent visió del món amb persones de diversos països com Turquia, Brasil, Holanda, Equador, Guatemala, França, Cuba, Perú o Colòmbia.

A més, atès el caràcter multidisciplinar que impera en l’activitat mèdica i la recerca bàsica i clínica, els companys i les companyes tenien perfils professionals diversos: hi havia persones formades en farmàcia, medicina, veterinària, infermeria, biologia, enginyeria biomèdica, etc.

Tot plegat resulta una experiència molt enriquidora tant professional com personal, i obre diferents possibilitats de crear contactes a l’estranger per a futures col·laboracions en projectes de recerca.

Kristopher Amaro

Aquesta entrada ha esta publicada en Formació, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s