PARTICIPACIÓ AL CONGRÉS NACIONAL DE DERMATOLOGIA 2019

Gràcies a l’any i mig de rotacions clíniques que fem durant la residència, vaig tenir l’ocasió de formar-me uns mesos al Servei de Dermatologia. Arran d’aquest període, gràcies al Dr Vicenç García-Patos i al Dr Antoni Castells (l’actual i l’anterior cap de servei), vaig iniciar un treball conjunt per elaborar una monografia sobre les repercussions dermatològiques de l’ús de fàrmacs dopants en esportistes.

La redacció ha requerit un munt de treball de cerca bibliogràfica, redacció, reflexió i col·laboració, però aquest any amb motiu del 47è Congrés Nacional de Dermatologia i Venerelogia d’Espanya, en conjunt amb la Dra Glòria Aparicio, ens han convocat com a ponents del congrés.

Aquesta ocasió és una gran oportunitat d’exposar la nostra feina al Simposi sobre Dermatologia i Esport, que es farà el divendres 7 de Juny a la tarda i a la que esteu tots convidats!

Podeu consultar el programa complert i tota la informació en el següent enllaç

A més de la ponència al congrés, farem una presentació prèvia del tema a la Clínica Teknon el proper 25 d’Abril al matí, i iniciarem el procés de publicació de la monografia.

Tot això reflexa la importància que té el període de rotació clínica per als farmacòlegs clínics de cara a la integració amb altres especialitats, així com les oportunitats que s’ofereixen arran de col·laborar amb grans especialistes avesats a la docència, assistència i recerca, disposats a formar i acollir qualsevol resident amb predisposició.

Judit Riera

Aquesta entrada ha esta publicada en Docència, Formació, General, Jornades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s