Investigació

Nous medicaments

El nostre àmbit de recerca principal és la farmacoepidemiologia; dissenyem i participem en diferents estudis per mesurar els efectes dels medicaments després de la seva comercialització. A banda de la identificació de senyals mitjançant el programa de notificació de reaccions adverses, els resultats de diferents estudis observacionals ens permeten avançar en el coneixement de com es fan servir els medicaments en condicions d’ús real i les conseqüències d’aquest ús sobre les persones i la societat.

Procurar-ne un ús més efectiu i segur

Aquí pots veure les darreres publicacions i comunicacions a congressos del nostre grup.El Servei de Farmacologia Clínica de l’HVH és Centre Col·laborador de l’OMS per a la Recerca i la Formació en Farmacoepidemiologia i Grup de Recerca Consolidat de la Generalitat de Catalunya. A més, formem part activa de xarxes nacionals i internacionals com ara: el Programa Internacional de Farmacovigilància de l’OMS o les xarxes europees PROTECT, ENCePP, ENTIS, Euro-DURG.

En aquest vídeo pots conèixer diferents aspectes de la recerca que fem i la vinculació amb l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron (VHIR).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s